“Geluk hangt af van wat men kan geven,  niet van wat men kan krijgen”
(Mahatma Ghandi)

Missie

Mensen bij elkaar brengen, daar draait het om. Letterlijk en figuurlijk!
Ellen van Bree is Take2 gestart om de kennis, ervaring en ideeën die ze heeft opgedaan in de relatiebemiddeling op haar eigen wijze in de praktijk te brengen. Ze vindt het belangrijk dat de leden vooraf volledig op de hoogte zijn van de werkwijze van Take2 zodat die voor iedereen open, duidelijk en helder is. De kracht van Take2 is de persoonlijke begeleiding, de coachgesprekken ( indien nodig individuele gesprekken) en de mogelijkheid tot het onbeperkte lidmaatschap.

Het team van Take2 werkt met hart en ziel met hun leden samen om een goed resultaat neer te zetten. Het is dan ook een vereiste dat beiden, leden en coaches, eerlijk en oprecht zijn in de gesprekken. Persoonlijke gesprekken, coachgesprekken en de telefoongesprekken worden altijd vertrouwelijk behandeld. De andere partij zal nimmer iets van ons vernemen over bijvoorbeeld uw reactie naar aanleiding van een afspraak.

Van onze leden verwachten wij uiteraard ook dat ze anderen met respect behandelen.
Tijdens het gehele bemiddelingstraject zijn de bemiddelingscoaches betrokken met wat er zich in het leven van de leden afspeelt. In de loop van het traject wordt de voortgang van de bemiddeling besproken. De persoonlijke betrokkenheid bij deze bemiddelingsactiviteiten schuilt geheel in het gegeven de relatiebemiddelingscoach veel om mensen geeft’. “Wanneer een contact succesvol is verlopen en heeft geleid tot een stabiele relatie, dan beleven wij daar zelf ontzettend veel voldoening aan”. “Het blijft een uitdaging om zoveel mogelijk singles succesvol te matchen”. Dit blijft de kroon op ons werk!